LVI-urakointi

Kokonaisvaltaista LVI-urakointia kaikkiin kohteisiin

Olemme toteuttaneet lähes 40 vuotta kokonaisvaltaista LVI-urakointia uudis- ja saneerauskohteisiin – omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin ja julkisen sektorin kiinteistöihin, kuten koulurakennuksiin ja vanhainkoteihin. Lisäksi sekä isot että pienemmät yritykset ovat aina kuuluneet asiakaskuntaamme. Toteutusvaihe sisältää luonnollisesti myös viimeistelyn ja tarvittavan käytönopastuksen.

Linjasaneeraus on laaja LVI-urakka

Linjasaneeraus eli putkiremontti kuuluu kiinteistön mittavimpiin LVI-urakoihin. Linjasaneeraus sisältää yleensä sekä käyttövesiremontin- että lämpöverkkoremontin. Vanhat putket kannattaa uusia säännöllisin väliajoin. Käyttövesiputkiston uusiminen parantaa veden laatua ja nostaa kiinteistön arvoa. Lämpöverkon uusimisella on myös kiinteistön energiatehokkuutta lisäävä vaikutus.

Uudiskohteiden LVI-urakat

Toteutamme LVI-urakat avaimet käteen -palveluna. Uudiskohteen LVI-urakka alkaa huolellisella LVI-suunnittelulla, josta edetään varsinaisen työn toteutukseen. Viimeistelemme työmme, teemme tarvittavat säädöt ja opastamme lämmitys- sekä ilmanvaihtojärjestelmien käytössä.

Toteutamme kaikkien kohteiden putkiremontit ja muut LVI-urakat Eurassa ja ympäristökunnissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää